BURSA / NİLÜFER - Kayapa Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy İlkokulu

May

Anasınıfı öğrencileriyle birlikte öğretmenimiz proje tanıtım panolarını hazırladı.

May

Okulumuz anasınıfı A şubesinin gerçekleştirdiği SENİN DE BİR MEŞEN OLSUN isimli projemiz basında ses getirdi.Minik öğrencilerimiz büyük bir umutla yetiştirdikleri meşe fidanlarını toprakla buluşturdular.Çocuklarımız diktikleri meşelerin geleceğe umut,sincaplara yuva olmasını dallarına kuşlar konmasını dilediler.Mşelerinin biran önce büyümesini ve aileleriyle oraya piknik yapamaya gidecekleri günü sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler.

Projemiz Aydın,Kocaeli,Hatay,Adana, İstanbul,Konya ,Bursa haber sitelerinde yer aldı.

Nis

Öğretmenimiz ve öğrencilerimizden e-twinning Twintube adlı projeyle ilgili afiş ve logo çalışmaları.

Veli izin dilekçeleri.

Avatarlar.

Nis

Okulumuz bünyesinde bulunan anasınıfı A şubesi öğrencileri ve öğretmeni Fatma Şahin Mehmetoğlu ile birlikte,proje kapsamında; özenle yetiştirdikleri meşe  fidanlarını Unçukuru Köyü'ne ektiler,can suyunu verdiler.Meşelerinin hızla boy atmasını ve ektikleri meşelerin geleceğe iz bırakmasını bekliyorlar.Proje kapsamında sınıflarında öğrencilerin yaş ve gelişim düzeyine uygun olarak çeşitli etkinlikler düzenlendi.Gerek proje ortakları gerekse veliler projeye işbirliği içinde aktif katılım sağladılar.

Anasınıfı A şubesi

Ock

Proje kapsamında önce logo oluşturuldu.Sonrasında proje ön-test anket yapıldı.Velilere ve çocuklara projenin içeriğive amacı açıklandı.Çocuklarla sınıfta konusu iyilik olan hikaye okundu.Ardından dinlenenhikaye doğrultusunda sınfça iyilik halısı isimli kolaj resim çalışması yapıldı.Ardından çocuklar evde aileleriyle beraber evde iyilik ve nezaketle ilgili güzel sözler düşündüler.Sınıfta bu sözler ingilizce pankartlar olarak hazırlandı, kendileri istedikleri gibi süsleyerek düzenlediler.Ardından çocuklar evde aileleriyle beraber Nezaket Kavonuzu hazırladılar.Yaptıkları her iyilik ve nezaketli davranış için kavanozuna boncuk,misket,fındık,düğme gibi materyaller atarak kavanozlarında iyilik biriktirdiler.Kavanozları iyilik ve nezaketle doldu. Ardından yaklaşan Yeni YIL da birbirlerine ve okul  personeline güzel dileklerde bulundular.Hediye ve Kartlar hazırlayıp verdiler.Birbirlerinin en güzel huy ve davranışlarını bulup birbirleriyle paylaştılar.